خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

هشدار کمیسیون اقتصادی مجلس درباره حساب‌های بانکی اجاره‌ای

هشدار کمیسیون اقتصادی مجلس درباره حساب‌های بانکی اجاره‌ای سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره حساب‌های اجاره‌ای و لزوم نظارت بانک مرکزی و نهادهای نظارتی در این زمینه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه مقصودی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره موضوع حساب‌های اجاره‌ای بیان کرد: متاسفانه در کشور با پدیده حساب اجاره‌ای مواجه هستیم و برخی هموطنان بدون داشتن اطلاع از عواقب این کار، حساب خود را به اتباع اجاره می دهند.

وی ضمن هشدار درباره حساب‌های اجاره‌ای و عواقب آن و تاثیرات آن در سیستم مالی کشور، افزود: برخی از شهروندان حساب‌های بانکی خود را برای مبلغی ناچیز در اختیار اتباع و افرادی قرار دادن که اینها درجنگ اخیر از این حساب‌ها سوءاستفاده کردند به همین دلیل جرم اشخاصی که از حساب آنها در این راستا استفاده شده بالا تر هم هست.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه قوه قضائیه باید به پدیده حساب‌های اجاره‌ای ورود کرده و برخوردهای لازم را انجام دهد، گفت: متاسفانه در این زمینه کمی ضعیف عمل شده و یا غفلت صورت گرفته لذا نقش نهادهای نظارتی در این باره برای شناسایی این حساب‌ها بسیار مهم است و باید این دستگاه‌ها با توجه به اتفاقات اخیر قوی تر از گذشته اقدام کند.

مقصودی با تاکید بر اینکه کمیسیون اقتصادی قبل از جنگ اخیر به این موضوع ورود کرده بود، اظهار کرد: با توجه به وجود آمدن مسائل اخیر، کمیسیون جدی‌تر این پدیده را دنبال خواهد کرد، علت اینکه چرا عده‌ای حساب خود را اجاره می‌دهند تا دیگر شاهد چنین مسئله‌ای نباشیم.

نماینده بروجرد در مجلس با بیان اینکه بانک مرکزی نیز باید این مسئله را بررسی و به آن ورود کند، گفت: کمیسیون اقتصادی نیز با دعوت از مسئولان مربوطه از جمله رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد این مسئله را بررسی خواهد کرد، چرا که این موضوع حساب‌های اجاره‌ای علاوه بر اینکه در اختیار جاسوسان قرار گرفته است بلکه بعضا در مواردی از این حساب‌ها برای پولشویی استفاده شده که اینها باعث اخلال در نظام بانکی می‌شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار